Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ecranizare film documentar: Copilul e Maestrul

martie 14, 2020 @ 10:00 am - 1:00 pm

Deschidem încă odată ușile Casei Copiilor pentru a-ți oferi ocazia să explorezi lumea Montessori cu un eveniment, de această dată, cu totul și cu totul special:

ecranizarea filmului documentar ,,Copilul e maestrul,,.

Realizat de regizorul Alexandre Mourot, filmul a fost realizat la școala Jeanne d’Arc de Roubaix, Franța, în clasa domnului Christian Maréchal din martie 2015 în iunie 2017.

Instalându-și camera de filmat într-o Casă a Copiilor (cu vârste între 3 şi 6 ani), Alexandre e primit cu căldură într-o atmosferă surprinzător de calmă şi liniştită, cu multe flori, fructe şi materiale Montessori. Cunoaşte copii fericiţi, cu multă libertate de mişcare, care lucrează fie singuri, fie în grupuri mici. Observă că prezenţa educatorului e foarte discretă. Unii copii citesc, unii frământă pâine, alţii fac calcule, râd sau dorm. Copiii l-au ghidat pe regizor de-a lungul întregului an şcolar şi l-au ajutat să înţeleagă secretul autonomiei lor şi al încrederii de sine – seminţele unei noi societăţi bazate pe pace şi libertate – cărora Maria Montessori le-a dedicat întreaga sa viaţă profesională.

Așadar. dacă ești interesat (ă) de educația Montessori și vrei să o explorezi alături de noi, dacă vrei să îți antrenezi poziția de Observator în calitate de Părinte dar și să ai contact cu Mediul Pregătit necesar auto-educării, libertății și autonomiei Copilului, te așteptăm la ecranizarea acestuil film documentar.

In prima parte a întâlnirii noastre vom viziona împreună filmul și ulterior am pregătit special pentru voi, cei interesați, o sesiune de Q&A în care vă voi răspunde la toate întrebările care pot apărea după vizionarea acestui documentar.

Locurile sunt limitate la 40 de persoane, iar pretul unui bilet este de 30 lei. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, dar și pentru că vrem să știm cum puteam aduce mai aproape de voi lumea Montessori, avem rugămintea să completați formularul de aici: https://forms.gle/edQmCgbAdCytc7ua9

Plata se va face în contul bancar al Asociației Avanti Montessori Bacău RO34BTRLRONCRT0457436301, deschis la Banca Transilvania pînă pe data de 6 martie, iar la mențiuni se va scrie ”plată ecranizare”. Nu se poate face plata la intrare și doar cei care au completat formularul și au făcut plata vor putea participa, costurile implicate acoperind costurile de ecranizare ale filmului.

Mulțumim pentru înțelegere și interes.

Totodată, te înștiințăm că suntem operator de date cu caracter personal și prelucrăm datele furnizate direct de către tine prin intermediul formularului de pe site/google forms cum ar fi numele, adresa de e-mail, preferințe, întrebări adresate, precum și orice alte informații pe care ești de acord să le dezvălui prin completarea formularului. Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal ce îți aparțin ne poți scrie la dpo@gradinita-avanti.ro sau poți accesa site-ul nostru.​ ​

Detalii

Dată:
martie 14, 2020
Oră:
10:00 am - 1:00 pm
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Gradinita Avanti
str Calea Moldovei, nr 51
Bacau, Romania 600351
Telefon:
0730 091 929
Sit web:
www.gradinta-avanti.ro
to top button
error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.