turnul roz

Educăm Liderii Viitorului

Prin susţinerea şi sprijinirea procesului natural de dezvoltare al fiinţei umane și înţelegerea faptului că fiinţa umană complet dezvoltată are o mai mare predispoziţie către a învăţa lucrurile de care are nevoie pentru a deveni un membru integrat în societate.

Mami, ajută-mă  mă descurc singur(ă)!

 

Înscrie-ți Copilul la arrow down

Program normal

O grădiniţă Montessori oferă o abordare diferită asupra educaţiei copilului, începând de la modul în care se desfăşoară activităţile educaţionale pe parcursul zilei,  acestea terminându-se la orele 16, continuând cu modul în care grupa de copii este construită, până la modul în care clasa este fizic organizată şi sfârşind cu materialele educaţionale în sine, special create pentru această metodă.

Program lung

În timp ce majoritatea grădinițelor au programul scurt până după ora prânzului, grădinițele Montessori înțeleg importanța Minții absorbante ale copiilor, deci a activităților la care Copilul are concentrare maximă, și iau în considerare că aceasta poate rămâne concentrat cât mai mult timp, programul fiind până la orele 16 cu posibilitatea de a-l prelungi până la  orele 17.30.

arrow left downEducatori Montessori

PENTRU CEL MAI BUN START AL COPILUL TĂU
Eu
Raluca Bârsan
Educator Montessori certificat de AMI (Association Montessori International) la Institute of Montessori din Praga

Mâncare proaspătă zilnic

Cea mai potrivită alimentație, pentru cel mai bun start pe care îl putem oferi împreună Copilului tău, o găsești la noi. Pentru că ne place să credem că o minte sănătoasă "locuiește" și mai bine într-un corp sănătos.

pexels-photo-1196516

Snack-uri proaspete

Meniu proaspăt gătit

Deserturi sănătoase

to top button
CLOSE
CLOSE
error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.